Jobba som funktionär under Hållbarhetsveckan!

OBS - Alla platser är redan tillsatta på grund av mycket stort intresse.
funktionärer

Till Hållbarhetsveckan söker Hållbarhetsforum cirka 20 studentfunktionärer och 10 studentjournalister för delar eller hela veckan. Med ett stort antal konferenser och workshops är det mycket som behöver göras både före och efter arrangemangen för att det ska bli lyckat.

20 studentfunktionärer

Vi söker dig som tycker det är roligt att hjälpa till med allt från registrering av konferensdeltagare, arbete med att flytta bord och stolar, servering av fika till att hänga upp utställningar eller liknande.

10 studentjournalister

Vi söker också 10 studentjournalister som kan fotografera, filma och/eller skriva om de olika arrangemangen under veckan, samt sprida detta via sociala medier och för annan dokumentation av veckan.

Ersättning 125 kr/timme. Antalet timmar varierar beroende på hur mycket möjlighet du har att hjälpa till och vilka områden som intresserar dig mest. Du får en unik inblick i arbetet med ett av de största arrangemangen under jubileumsåret, och breddar samtidigt ditt nätverk med personer både inom och utom universitetet.

Intresserad?

Mejla jenny [dot] hansson [at] cec [dot] lu [dot] se på Lunds universitets Hållbarhetsforum så snart som möjligt, men allra senast 29 april. Vi tillämpar löpande rekrytering.

I mejlet vill vi att du anger:

• Ditt namn, adress och personnummer; det sistnämnda behövs för anställningsavtalet.
  • Ditt utbildningsprogram.
  • Om du söker till uppdraget som studentfunktionär eller studentjournalist.
  • Om du vill arbeta hela veckan eller bara vissa dagar; ange i så fall vilka dagar du kan. Se schema nedan med de arrangemang vi främst behöver hjälp med under veckan. Det är i första hand dagtid, men på måndagens invigningsprogram i Stadshallen och på lördagens Hållbarhetsfestival blir det också arbete kvällstid.
  • Meddela samtidigt gärna storlek för funktionärs T-shirt: XS, S, M, L, XL.

Måndag 15 maj (Stadshallen)

Ca 7.30–16.30: Bioeconomy Stakeholder Conference - Challenges and Opportunities in the Transition to Bioeconomy.

Ca 12.30–22.00: Grand Opening of the Sustainability Week & Global Goals Café.

Tisdag 16 maj (Ekonomihögskolan, Ideon, AF-borgen)

Ca. 8.00–12.30: Hållbart varumärke.

Ca. 8.00–17.30 Fossilfritt Skåne – möjligheter i en modernare morgondag.

Onsdag 18 maj (Skissernas)

Ca. 8.15–14.30: Människan i staden - en dag med fokus på hållbar stadsutveckling.

Fredag 19 maj (Skissernas)

Ca 8.15–13.00: Hållbar mat i ett förändrat klimat.

Lördag 20 maj (Stadshallen och Stortorget)

Ca. 8.00–21.00 (uppdelat på två pass): Hållbarhetsfestivalen i Lund 2017: Festival, föreläsningar, ekomarknad - allt i ett på ett hållbart sätt!

Hållbarhetsveckan 15 till 20 maj 2017 är en del av Lunds universitets 350-årsjubileum. Läs vidare om Hållbarhetsveckan här.

2017-12-14
December månads nyhetsbrev ute nu!
2017-12-12
Oväntat stora förluster av kol och kväve vid skogsbränder