Är du student med gröna entreprenörs- eller innovationstankar? Sök till "The Greenhouse"!

Som medlem i Climate-KIC har Lunds universitet möjlighet att ta del av stöd för entreprenörskap och innovationer. "The Greenhouse" är en ”för”-inkubator för bl a studenter, som ger coaching och finansiellt stöd att arbeta fram en "grön" idé. Sista ansökningsdag är 1 november.
The Greenhouse. Photo: Climate-KIC

Lunds universitet är medlem i Climate-KIC, ett stort europeiskt klimat- och innovationsnätverk. Det ger oss möjlighet att ta del av deras stöd för entreprenörskap och innovationer, bl a här med The Greenhouse som är en ”för”-inkubator för studenter där man kan få coaching och upp till 12 månaders stöd och €5000 för att arbeta fram sin ”gröna” idé.

Så här skriver Climate-KIC själva om The Greenhouse:

Got an idea? Climate-KIC oers a special pre-incubation programme, the Greenhouse, to starting entrepreneurs who have an idea and the motivation to make it happen in the future – but are not fully ready yet. Whether your idea is not completely developed yet or you need some more time to perfect your already existing business plan, the Greenhouse programme is the place to be.The Climate-KIC Greenhouse pre-incubation programme provides:

• Up to 12 months support and €5000 in funding
  • Access to a motivated and dynamic community of likeminded individuals Informal and flexible environment
  • Assistance in developing your business model
  • Professional business coaching
  • Help in exploring whether entrepreneurship is the future career

Sista ansökningsdag är 1 november 2015.

Mer information och ansökan

Läs mer om The Greenhouse och ansökan här

Kontakta Climate-KIC direkt: education [at] climate-kic [dot] org

2017-11-13
Hur fortsätter arbetet med hållbarhet i utbildningen?
2017-11-07
Climathon Lund 2017