Världsvattendagen 22/3 - live från Lunds Stadshall

Lunds universitet lyfter forskning och innovationer för gymnasieelever och lärare på Världsvattendagen den 22 mars 2017. Följ föreläsningen live och lyssna till föreläsare från bland annat Naturskyddsföreningen, VA Syd och Lund University Centre for Sustainability Studies (LUCSUS).
vatten
Världsvattendagen är ett FN-initiativ som uppmärksammar världens viktigaste naturresurs och livsmedel - vatten.

Lunds universitet firar Världsvattendagen med en utbildningsdag riktad mot elever och lärare vid gymnasieskolan Spyken. Dagen anordnas på Stadshallen och omfattar föreläsningar, workshops och diskussioner om dagens och framtidens vattenutmaningar. Morgonens föreläsningar mellan 08:30-12:15, som innefattar föreläsare från Naturskyddsföreningen, Sydvatten, Orbital Systems, och Lund University Centre for Sustainability Studies (LUCSUS), kommer att live-sändas på Lunds universitets YouTube-sida och på jubileums-facebook.

På eftermiddagen organiseras workshops för lärare och andra ansvariga kring vattenfrågor. Hela dagen kräver inbjudan för deltagande.

Läs mer om dagen här

Följ live-sändningen den 22 mars mellan 08:30-12:15:

Bild: Tim Geers